Το ηλεκτρονικό κατάστημα simplypharm.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας.

Σχετικά με εμάς

Το simplypharm.gr αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του φυσικού καταστήματος "ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ" που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου 1 στο κέντρο της Λάρισας. Είναι από τα παλαιοτέρα φαρμακεία της πόλης. Λειτουργεί από το 1970 με την επωνυμία "ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΛΕΝΗ ΒΑΚΡΑΤΣΑ " ΚΑΙ ΤΟ 2005 μετονομάστηκε σε "ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ" κατά τη μεταβίβαση από μητέρα σε κόρη.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το σπίτι σας, είτε βρίσκεστε σε μεγάλη πόλη είτε σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή με άνεση και απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών και προστασία προσωπικών δεδομένων.Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο και με την επιστημονική μας κατάρτιση και την πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε δίπλα σας πριν και μετά από τις αγορές σας!