Το ηλεκτρονικό κατάστημα simplypharm.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας.

Τρόποι Αποστολής - Μεταφορικά

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την χρήση της εταιρίας ταχυμεταφορών COURIER ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ.

Μετά την αποστολή από το simplypharm.gr της παραγγελίας σας, θα λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο SMS από την Courier με το tracking code της παραγγελίας σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδρομή παράδοσης του πακέτου σας.

Σημειώνουμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την παραγγελία σας να δηλώσετε ως τηλέφωνο, το κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να μπορέσετε να λάβετε την ενημέρωση.

Να διευκρινίσουμε πως παραγγελίες, οι οποίες γίνονται την ίδια μέρα και προς τον ίδιο παραλήπτη, θεωρούνται από το κατάστημά μας ως μια ενιαία παραγγελία, και αντιστοιχούν οι ανάλογες χρεώσεις.


Κόστος Μεταφορικών

  • Για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ και βάρος μικρότερο από 2 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ και βάρος μεγαλύτερο από τα 2 κιλά τα μεταφορικά είναι 1,24 € ανά επιπλέον κιλό. ( Πχ. 1,24 € για 2 έως 3 κιλά, 2,48 € για 3 έως 4 κιλά κλπ.)
  • Για παραγγελίες κάτω των 39 ευρώ και βάρος μικρότερο από 2 κιλά τα μεταφορικά είναι 3 €. Για παραγγελίες κάτω των 39 ευρώ και βάρος μεγαλύτερο από τα 2 κιλά, τα βασικά μεταφορικά (3 €) επιβαρύνονται με 1,24 € ανά επιπλέον κιλό.

Σημείωση: Όλες οι προαναφερθείσες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


Παράδοση προϊόντων

Η παράδοση προϊόντων γίνεται σε χρονικό διάστημα 1-3 ημερών από την επόμενη ημέρα της παραγγελίας, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης των προϊόντων και σε εργάσιμες μέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή).


Σε περίπτωση που επιθυμείτε επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα ή επίδοση το Σάββατο, τότε επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο στον τρόπο αποστολής και συμπληρώστε τα στοιχεία αυτά στα "σχόλια σχετικά με την παραγγελία".


Σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες αυτές έχουν επιπλέον χρεώσεις ως ακολούθως:

  • Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα    + 4.48 ευρώ
  • Επίδοση Σάββατο  + 4.17 ευρώ